Gratis verzending binnen België vanaf €60

MISSIE EN VISIE

Als duurzaam label streven wij naar een modewereld waar zelfexpressie en comfort hand in hand gaan. We ontwerpen op onze eigen manier: los van de gekende stramienen, deadlines en termijnen van de fast fashion wereld. 

Duurzaam label

TIJDLOZE DESIGNS

Wij zien het lichaam als een speels canvas voor de fascinerende geometrische vlakken die typerend zijn voor ons duurzaam label. Twee keer per jaar brengen we een kleurrijke collectie tot leven, gevuld met tijdloze designs en licht seizoensgebonden.

Maatwerk atelier

Duurzaamheid loopt als een groene draad door ons Janne Landuyt label. Wij maken gebruik van ecologische garen, breien onze designs op tweedehands breimachines en we bieden ook ecologische verzorgingsproducten aan. 

Duurzaam label

Al onze collecties worden met de hand vervaardigd in ons gezellige atelier. Hiermee garanderen we niet alleen dat uw knitwear met de grootste zorg wordt gemaakt, maar ook dat het op een ethische wijze tot stand komt in aangename sociale omstandigheden.

Duurzaam label

Elk breiwerk is een kleurrijk experiment en een weerspiegeling van onze eigen visie die je kan combineren met jouw eigen persoonlijkheid. Voor ons staat voorop dat jouw knitwear niet zomaar een kledingstuk is, maar een creatie die bij jou past. 

Ben je de draad kwijt in de fast fashion wereld van vandaag? Verlang je naar je eigen exclusieve knit op maat gemaakt van jouw persoonlijkheid? Neem dan zeker contact op!

ONTDEK MEER

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief