Gratis verzending binnen België vanaf €60

MIJN VERHAAL

Als jong meisje was ik altijd in de weer met mijn creatieve vonk. Ik maakte mijn eigen juweeltjes en verkocht ze aan mijn vriendinnen. Ik had er toen nog geen idee van dat deze passie voor creëren later zal uitgroeien tot mijn eigen label als modeontwerpster.

Modeontwerpster

Toen ik mijn studie textielontwerp startte in Sint-Lucas werden de juweeltjes vervangen door sjaals en truien. Ik verkocht niet enkel meer aan vriendinnen, maar ook schuimde ik alle lokale designmarktjes af als student zelfstandige.

Tijdens mijn studie stage belandde ik op een bijzondere plek waar ik enorm veel heb geleerd: het breiatelier van Hilde Frunt en haar zoon Ilia Eckardt in Antwerpen. Breien was de textieltechniek die ik het minst onder de knie had, maar toen ik haar breiatelier zag, wist ik: dit wil ik ook.

GROOTSE PLANNEN

In de zomer van 2019 studeerde ik vol enthousiasme af als textielontwerpster. Begin 2020 begon ik mijn stage bij het Nederlandse Textielmuseum. Helaas stak het coronavirus al snel zijn kop op en zo eindigde mijn stage. Hierdoor kwamen mijn plannen op losse schroeven te staan.

ONDERNEMING

Ondertussen zat ik op een groeiende berg truien en besloot ik om de sprong te wagen naar zelfstandige modeontwerpster. Tegenwoordig kan je me vinden in mijn atelier op de Lutgart-site, een creatieve broedplaats in een voormalige school te Beringen.

Modeontwerpster

Ben je de draad kwijt in de fast fashion wereld van vandaag? Verlang je naar je eigen exclusieve knit op maat gemaakt van jouw persoonlijkheid? Neem dan zeker contact op!

ONTDEK MEER

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief