Gratis verzending binnen België vanaf €60

VEELGESTELDE VRAGEN

Verstrikt geraakt in een kluwen van informatie? Geen nood! Deze pagina helpt je de knoop door te hakken.

Wij verwelkomen graag nieuwe leden tot ons team en raden je aan om een breistage bij ons te komen volgen! Stuur zeker je motivatie en portfolio naar info@jannelanduyt.be.

Ja, na onze afspraak wordt een voorschot van 50% van de totaalprijs verwacht ter bevestiging van de aankoop.

Alle stuks uit oudere collecties die nog beschikbaar zijn, staan onder Outlet of Limited Editions in de shop.

De merino wol en de mohair zijn afkomstig uit Toscane. De RWS gecertificeerde merino wol en het RMS gecertificeerde mohair worden daar naar een wolspinnerij gebracht in Prato, Italië. Deze wolspinnerij maakt sinds 2010 gebruik van zijn eigen fotovoltaïsch systeem. Door dit systeem produceren ze 50% van de benodigde energie zelf. Dat betekent jaarlijks 400 ton minder CO2.

De prijzen zijn altijd inclusief BTW. Gratis verzending is mogelijk vanaf €60.

Dit kan op de desbetreffende productpagina, in het tabje ‘Reacties’.

Ja, wij werken samen met enkele andere verkooppunten in Brussel en Luik.

Als je niet tevreden bent van je bestelling kan je het terugsturen. Het stuk wordt niet terugbetaald, maar je krijgt een cadeaubon ter waarde van de aankoop die je kan gebruiken voor een ander stuk aan te kopen. Zie de algemene voorwaarden.

Stuks die onopzettelijke beschadigd zijn, kunnen binnen een maand na verzending teruggestuurd worden waarna het kosteloos hersteld wordt. Voor beschadigingen die door gebruik ontstaan vragen we €25 zonder verzending en €31 met verzending. Zie de algemene voorwaarden.

Wij bieden ecologische verzorgingsproducten aan waarmee je je breigoed een lang leven garandeert. Daarnaast raden we aan wanneer je breisel niet zo fris meer ruikt het enkele uurtjes buiten te hangen in plaats van het te wassen. Wanneer een wasbeurt toch nodig is doe je dit best met de hand of op een wasprogramma met max 30° en 800 toeren. We raden ook aan de wasmachine niet volledig vol te steken en geen wasmiddel te gebruiken, een beetje wasverzachter is voldoende.

Modeontwerpster

Laten bovenstaande vragen je nog wat op je honger zitten? Neem dan vandaag nog contact op!

ONTDEK MEER

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief