Gratis verzending binnen België vanaf €60

Breistage in het
Janne Landuyt atelier

Heb je een passie voor breien en wil je de prachtige techniek beter leren kennen, samen met alle bijkomende aspecten van het onderhouden van een breilabel? Dan is deze stage breien iets voor jou.

Stage breien

PAS JIJ IN ONS PLAATJE?

We willen iemand die leergierig, spontaan en punctueel is. Iemand die ervaring en kennis wilt opdoen. Dat betekent niet dat je een student hoeft te zijn in de strikte zin van het woord. Wij verwelkomen namelijk alle leeftijden!

WAT WIJ VAN
JOU VERWACHTEN

We hopen dat je al wat brei-ervaring hebt, en dat je een Brother breimachine (enkelbed is voldoende) kunt bedienen. Bovendien, als je je weg kunt vinden in Photoshop en Illustrator, is dat een groot pluspunt!

Stage breien
Stage breien

EEN DAG IN ONS ATELIER

In ons atelier vliegen de dagen voorbij met het breien van bestellingen, het ontwikkelen van stalen en het afronden van unieke stukken. Daarnaast zal je ook een rol spelen in het ontstaan van onze gloednieuwe collecties.

HOE LANG KAN
JE STAGE DOEN?

Wij raden aan om een stage breien te volgen voor een periode van 3 maanden, met minstens 2 dagen en max 4 dagen in een week. Zo zal je zeker de techniek onder de knie hebben en interessante projecten mee kunnen opvolgen.

Stage breien

Word je van dit alles enthousiast? Versterk dan ons team en stuur je motivatie en portfolio naar info@jannelanduyt.be.

ONTDEK MEER

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief